Kahvisi lopettaa myynnin yksityisasiakkaille


Kaksi ja puoli vuotta. Siinä on aika, johon mahtuu paljon. Esimerkiksi yhden kahvipalvelun tarina. Tänä aikana olemme tutustuneet uusiin ihmisiin, kokeneet monenlaisia seikkailuja ja oppineet lukemattomia läksyjä yritystoiminnasta. Ja tietysti juoneet äärettömän herkullisia kahveja.

Kahvipaketteja olemme lähettäneet tuhansia tänä aikana ja kahvejamme on juotu läpi Suomen, aina Hangosta Kilpisjärvelle asti. Suomalainen kahvikulttuuri kokee todellista renesanssiaan ja pienpaahtimoita avautuu jatkuvasti uusia. Nyt meillä on festivaalia, sympaattisia kahviloita ja tietysti hemmetin hyvää kahvia läpi maan. On hienoa ollut olla mukana levittämässä tätä kahvin ilosanomaa Suomessa!

Aikansa kuitenkin kutakin: ainoa pysyvyys on muutos ja nyt se on meillä edessä. Joudumme valitettavasti lopettamaan verkkokauppamme ja yksityisasiakkaamme 31.12.2017. Näin ollen Kahiwa Roasteryn Josra Blend, eli joulukuun Kahvisi, on viimeinen yksityisasiakkaille tarjottava kahvi.

Tähän asti Kahvisi on toiminut perustajiensa Joonaksen, Niklaksen ja Mikon vapaa-ajan harrastuksena. Opiskelut kuitenkin ovat loppumassa jokaisella ja päivätyöt sekä muut elämän velvollisuudet koputtelevat ovella. Aikamme ei yksinkertaisesti riitä yksityisasiakastoiminnan jatkamiseen.

Yritimme jatkaa syksyllä sillä muutoksella, että olisimme vähentäneet tilausaikataulujamme. Tämä kuitenkin tuntuu olevan huonoin vaihtoehto kaikille, sillä emme saa toimitettua kahvia tarpeeksi nopeasti asiakkaillemme. Samalla meidän kuormituksemme ei juurikaan vähene.

Jatkamme kuitenkin yritysasiakastoimintaamme ja toimimme mielellämme tulevaisuudessakin sinunkin yrityksesi kokonaisvaltaisena kahvipalveluna. Kahvit, koneet, tarvikkeet tai koulutukset - ota vain yhteyttä, niin meiltä se hoituu! Sivustomme ja mediamme Kahvisi.fi jatkaa kahvin ympärillä pyörivänä blogina myöhemmin keväällä 2018.

Jos haluat yrityksellesi maistuvia kotimaisia pienpaahtimokahveja, niin ota samantien yhteyttä joonas@kahvisi.fi tai soita +358 40 501 5088Tarjoamme kaikille vanhoille yksityisasiakkaillemme ilmaisen näytteen. Jos maistuu, niin tulemme mielellämme paikanpäälle juttelemaan lisää.

Sillä välin, rauhallista joulua!

- Joonas, Niklas & Mikko


Jätä kommentti


Huom! Roskapostin välttämiseksi ylläpitäjän täytyy hyväksyä kommentit ennen niiden julkaisua.